ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

В случай, че не сте останали удовлетворени от продукта и не сме покрили вашите критерии, имате право да върнете или замените (за размер) закупената от Вас стока в размките на 14 дни след получаването й. Връщането на артикул/и е за сметка на клиента, освен в случаите, в които agroconsult-buinov.com е допуснал грешка при изпращането на поръчката.

В такъв случай, трябва да попълните формуляр от тук и да ни уведомите на телефона или имейла обявен в сайта.

След уточняване на подробностите по връщането е нужно да ни изпратите пратката за ваша сметка в офис на куриер като в описанието задължително да напишете номера на Вашата поръчка!

За да бъде приета пратката, тя трябва да бъде в състоянието в което е била доставена!

  • да бъде с всички придружаващи документи – касов бон/товарителница
  • да бъде с оригиналните опаковка и етикети
  • да бъде в изряден търговки вид
  • да е чиста

В случай на отказ от договора  (окончателно върнат артикул) , търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума по банков път в 14-дневен срок от получаването на върнатия артикул, на посочения от търговеца адрес/офис.

agroconsult-buinov.comси запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ 

В случай, че желаете да замените покупката си с друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките описани по горе. Нашият екип с радост ще Ви съдейства, за да изберете точният продукт за Вас. След като получим артикула, който желаете да върнете ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по връщането на артикула са за сметка на Клиента.